Pokličite +386 1 511 7037

Dobrodošli v spletni trgovini Oster vid

Dostava in dobavni roki

DOSTAVA
Pošta Slovenije
Pri dostavi se poslužujemo storitev, ki jih nudi Pošta Slovenije, saj se nagibamo k najnižjim možnim stroškom dobave.

Osebni prevzem
Naročeno blago, ki je na zalogi, lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja v Sr. Gameljnah 42c, 1211 Ljubljana-Šmartno, vsak delovnik med 9. in 15. uro. Izdelke je potrebno prevzeti v treh (3.) delovnih dneh od dneva naročila. V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo. Zaželjena je tudi predhodna najava preko e-pošte novum@novum.si ali po telefonu: +386 1 511 70 37 oz. +386 41 656 504.

DOBAVNI ROKI
Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po tistem, ko smo naročilo odposlali. Za izdelke, ki niso na zalogi oziroma jih dobavljamo po naročilu, je dobavni rok predvidoma 10-14 delovnih dni, po prejetem in odobrenem naročilu. Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti in/ali telefonu.

Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v spletni trgovini ostervid.si.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na strani ostervid.si.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili.
V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite preko e-pošte novum@novum.si, ali po telefonu +386 1 511 70 37 oz. +386 41 656 504.